Connecting to LinkedIn...

a

Blog

Wil je werken in het Buitenland? Jobcoconut helpt je verder.

Europe 413102 1280

Altijd al willen werken in het buitenland? Er zijn genoeg websites in Nederland met tips over wonen en werken en in het buitenland maar Jobcoconut is de vacaturesite voor het vinden van een baan in Europa.

Wat veel mensen denken is dat het jaren van voorbereiding kost en moeilijk is om een baan in het buitenland te vinden. Jobcoconut is speciaal opgezet voor bedrijven die internationale medewerkers zoeken die ze lokaal niet kunnen vinden. Dit kan bijvoorbeeld zijn om de Nederlandse markt vanuit het Buitenland te ondersteunen. Veel poker en Betting bedrijven op Malta zoeken Nederlandstalige medewerkers. Werken in Ierland is ook een aanrader als Nederlandstalige aangezien met name de IT en E-commerce sector Booming zijn in Ierland. Bedrijven zoals Google, Twitter, Facebook etc hebben hun European sales and support opegezet in Ierland.

En misschien al na gedacht over werken in Tsjechie? Zeker een aanrader ondanks dat men vaak denkt dat de lonen er lager liggen. Lonen zijn lager, maar ook de huur, een avondje stappen, je boodschappen etc. Dit betekent dus dat werken in Tsjechie of Polen vaak een betere levenstandaard kan geven dan je misschien krijgt in Spanje, Engeland of Frankrijk.

En dan is er uiteraard Duitsland. Een sterke economie met lage werkloosheid betekent dat veel bedrijven over de grens moet kijken om hun PHP developers en ander Technische medewerkers te vinden.

Kortom met Jobcoconut wordt werken in het buitenland een stuk makkelijker. 

Latest jobs in: Blog