Connecting to LinkedIn...

a

Blog

Werken in het buitenland, Jobcoconut

Facebook Profile

Werken in het buitenland, Jobcoconut.

Jobcoconut heeft deze week haar nieuwe site gelanceerd. Op deze manier kan werken in het buitenland, een nieuw avontuur aangaan, nog gemakkelijker worden. Dit is ook de reden waarom Jobcoconut haar nieuwe site heeft gelanceerd, zodat jij nog eerder met je droombaan in het buitenland kan starten! Op deze manier wordt werken in het buitenland nog gemakkelijker worden voor jou om aan hun nieuwe avontuur te kunnen beginnen. De reden dan Jobcoconut een nieuwe site lanceert is om het nog gemakkelijker te maken voor jou om te kunnen solliciteren naar jouw droombaan.

"Met de nieuwe site nog sneller starten met werken in het buitenland"

Design

Het nieuwe design van de Jobcoconut homepage zal kandidaten meer uitnodigen op banen te zoeken en werkgevers aanmoedigen om te adverteren. Jobcoconut was in het verleden al een goeie start voor kandidaten om een baan in het buitenland te zoeken, maar met de vernieuwde website zal de springplank nog beter zijn. Banen worden overzichtelijk weergegeven op industrie, locatie, en taal. Daarnaast is er nu ook een zoekbalk aan toegevoegd waardoor een baan in het buitenland sneller is gevonden

Gebruiksvriendelijk

Werken in het buitenland wordt nu nog makkelijker doordat de site nu nog prettiger te gebruiken is dan voorheen. is dan eerst. De baan in Dublin, Londen of Praag is met een paar stappen te vinden.  Heb je een vacature gevonden? Dan kan je nog gemakkelijker en sneller solliciteren. Daarnaast kan jij ook een emailalert invullen en gaat geen email aan jouw voorbij.

Mobielvriendelijk

Heb jij werken in het buitenland land al helemaal onder de knie? Dan hoef jij ook niet meer helemaal achter je computer of laptop te kruipen. De nieuwe website is namelijk ook mobielvriendelijk. Dus voortaan kan solliciteren voor de baan in Cork ook op je mobiel als je in de trein zit. Nog nooit zo gemakkelijk, overal en altijd solliciteren voor jouw droombaan in het buitenland.

Meer kansen om te werken in het buitenland

Doordat er momenteel alsmaar meer kandidaten aan het sollicteren zijn voor banen in het buitenland en nog meer mensen in het buiteland hun droombaan al gevonden hebben, gaan bedrijven ook meer vacatures op Jobcoconut delen. Waardoor dit aantal zal toenemen zal jouw kans ook groter worden dat die geschikte baan voor jou in Ierland of Duitsland er tussen zit.

 

 

Latest jobs in: werken in het buitenland